Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Τι τα ήθελες τα 6.900 μέτρα, καλέ μου άνθρωπε, άριστε νευροχειρουργέ, της Πάτρας, Δημ. Κωνσταντίνου μου;


ΣΟΚ από τον θάνατο του νευροχειρούργου του ΠΓΝ Πατρών, Δημήτρη Κωνσταντίνου στην Αργεντινή

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του thebest.gr ο άτυχος νευροχειρουργός Δημήτρης Κωνσταντίνου είχε πάει για ορειβασία στις Άνδεις όταν σε υψόμετρο περίπου 6.800 μέτρα, στην τοποθεσία που ονομάζεται "Φιλό ντε Γκουανάκο", όπου το οξυγόνο είναι ελάχιστο, ένιωσε αδιαθεσία και λιποθύμησε. Η άνθρωποι που ήταν μαζί του κάλεσαν αμέσως βοήθεια.
Στο σημείο έφθασε ελικόπτερο το οποίο τον παρέλαβε όμως δεν πρόλαβε να τον μεταφέρει εγκαίρως σε νοσοκομείο της Αργεντινής. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο γιατρός υπέστη πνευμονικό οίδημα και τελικά η καρδιά του δεν άντεξε.
Είχε ξεκινήσει στις 30 Δεκεμβρίου από την Πάτρα με παρέα φίλων και είχε προγραμματίσει να επιστρέψει στη δουλειά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στις 23 Ιανουαρίου.
Έφυγε σε ηλικία 59 ετών.
Ήταν παντρεμένος με την παιδίατρο του ΙΚΑ της οδού Γούναρη, Ασπασία Μούρτου και γιος του Θρασύβουλου Κωνσταντίνου, υποψήφιου Δημάρχου Πατρέων.
Η είδηση του θανάτου του Πατρινού έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον και των ΜΜΕ της Αργεντινής τα οποία μεταδίδουν πληροφορίες για τον τρόπο που έχασε την ζωή του στις Άνδεις.
πηγή: 
http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/472243


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου