Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου 2017

Σήμερα 12 Δεκ./25 Δεκ.2017, οι Ρώσοι, οι Σέρβοι, τα Ιεροσόλυμα, το Άγιον Όρος, οι Έλληνες της Ελλάδος που ακολουθούν το Πάτριο Εκκλησιαστικό εορτολόγιο, τιμήσαμε γηθοσύνως, τον Άγιο Σπυρίδωνα



Αποτέλεσμα εικόνας για άγιος Σπυρίδωνας


Αγαπημένο και λατρεμένο μου
κάθε χρόνο τέτοια μέρα, "τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου"!
Μας έχουνε κάνει τα νεύρα τσατάλια!

Τα κανάλια στα δελτία ειδήσεων, πληροφορούν  όλους τους ανενημέρωτους Ελληναράδες,
δηλαδή εμάς ότι στα Ιεροσόλυμα η Χριστιανοσύνη με συγκίνηση γιορτάζει τα Χριστούγεννα
-για Όνομα, για Όνομααα!

-Ήθελα να ήξερα ποια είναι τα αδιάβαστα θρησκευτικώς σαϊνια που γράφουν το προς εκφώνηση  κείμενο των ειδήσεων, μωρή Σαλογραία.

-Ακριβώς το ίδιο και γω ήθελα νά ξερα!

-Ποια Χριστιανοσύνη, κυρία καναλοΆλφα μου; Ποια Χριστιανοσύνη; Έξαλλη γίνομαι κάθε φορά που τα βλέπω.  Τον πάπα και τους παπικούς του, μας δείχνετε κάθε χρόνο τέτοια μέρα στις Τυφλεοράσεις  παραπλανώντας τον κοσμάκη ότι το Ορθόδοξο  Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, γιορτάζει σήμερα τα ΧριστούγενναΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!

-Το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, γιόρτασε σήμερα τον Άγιο Σπυρίδωνα, και αν λέω ψέματα να πέσει φωτιά να ανάψει το καντήλι, και άμα κοτάει, ας έρθει και να με διαψεύσει ο Ιεροσολύμων, Ορθόδοξος Πατριάρχης κ. Θεόφιλος.

-Αφού και οι κότες  ξέρουνε ότι το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, ΔΕΝ γιορτάζει σήμερα τα Χριστούγεννα. Σήμερα το Ορθόδοξο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, τίμησε τη μνήμη του Αγίου Σπυρίδωνα, όπως και το Άγιο Όρος,  το ίδιο, όπως και οι Σέρβοι, όπως και οι Ρώσοι, όπως και μέρος της Βουλγαρίας και Ρουμανίας, όλοι τίμησαν τον Άγιο Σπυρίδωνα. 
Τα Χριστούγεννα, θα τα εορτάσουμε οι του Πατρίου Εορτολογίου Ορθόδοξοι Χριστιανοί, στις 25 Δεκεμβρίου/7 Ιανουαρίου, όταν έρθει η μέρα.

-Πάντα τότε τα εορτάζουμε!

-Α γεια σου. Καλά τα λες! Να αγιάσει το στόμα σου.
-Μωρέ εγώ καλά τα λέω, οι εκφωνούντες τα δελτία ειδήσεων καθόλου σωστά δεν τα λένε και δείχνουν άλλα των αλλουνών  και απορώ και εξίσταμαι προς τι τοιαύτη και τοσαύτη, του Κερατά, παραπληροφόρηση του ανίδεου πολίτη. Απορώ και εξίσταμαι, λέγω!

-Γραιότατη, δεν αντέχω, δεν αντέχω, θα την ξεστομίσω την υπόνοια που με κυρίεψε σήμερα, μαθαίνοντας πως ο κ. πρωθυπουργός Τσίπρας, θα βρίσκεται, μάθαμε από τα μίντια, για τις εορτές στη Σερβία!
-Έλα, ρίξ' το. Να το πάρει το ποτάμι! Τι ακριβώς τρώγεσαι να ξεστομίσεις;

-Θέλω να ξεστομίσω το φοβερό ερώτημα:
Λες ο Αλέξης μας, (όπως και ο αφράτος Καμμένος μας)
να είναι κρυφο...παλαιοημερολογίτης;

-Λες; Γι αυτό πήγε Σερβία την σήμερον;  
Για να εορτάσει στη Σερβία τον Άγιο Σπυρίδωνα; 

-Αν έγινε και ο Τσίπρας παλαιοημερολογίτης, πάει!
Φτάνει οσονούπω και ο αντίΧριστος,
ήρθανε τα ύστερα του κόσμου, πατερΝικολάκη μου!

Ευανθία η Σαλογραία




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου