Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

ΕΙΣ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΟΣ ΜΟΝΑΧΗΣ (+18-11-2016 ΕΚ. ΗΜ.) -Τα γεγονότα του ΔΙΩΓΜΟΥ της Ιεράς Μονής Αγίων Πάντων Σπετσών και του πνευματικού οδηγού αυτής πανοσιολογιωτάτου π. Χρυσοστόμου Σπύρου

(Στη φωτογραφία
 ο μακαριστός γέρων 
των Σπετσών)



Τριάντα χρόνια ακριβώς μετά από την Ομολογία - Αποτείχισή του από την κοινωνία με τους νεοημερολογίτες - οικουμενιστές (1984) και την έναρξη των διώξεων και των ταλαιπωριών, που υπέμεινε από εχθρούς και "φίλους", κοιμήθηκε σήμερα ο Γέροντας μας, ο πατήρ Χρυσόστομος Σπύρου, ανάστημα του π. Φιλοθέου Ζερβάκου, πνευματικός, θεολόγος και ιεροκήρυκας.

ΑΓΙΕ ΓΕΡΟΝΤΑ, ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ
Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΣΟΥ
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ

..........................................................................
...........................................................................................................
..........................................................................................................

Το απόρθητο φρούριο των Ορθοδόξων Μοναζουσών των Σπετσών, του Αειμνήστου Γέροντος Χρυσοστόμου Σπύρου, απέκτησε ακόμη μία μεσίτρια στον Ουρανό. Η αγαπητή μας Μοναχή Ολυμπιάς, αναπαύεται πλέον στους κόλπους του Θεού, μετά από έναν βίο όπως τον ήθελε ο Κύριος: οσιακό, ομολογιακό και μαρτυρικό.

Ο αγαπητός μας Γέροντας Αλύπιος επιμελήθηκε ένα βίντεο στο οποίο η μακαριστή ομολογήτρια Ολυμπιάδα Μοναχή ομιλεί για τον Διωγμό που υπέστησαν, όταν σύσσωμη η Γυναικεία Αδελφότητα της Ιεράς Μονής των Αγίων Πάντων Σπετσών, υπό τον Πνευματικό της π. Χρυσόστομο Σπύρου, διέκοψαν κοινωνία (1983) με τον οικείο Επίσκοπο Ύδρας κ. Ιερόθεο, για την αίρεση του Οικουμενισμού.

Είθε οι δειλοκάρδιοι Μοναχοί, της σήμερον να βρουν, έστω και την ενδεκάτη, την τόλμη να σηκώσουν ψηλά τις σημαίες της Ομολογίας!

Ολυμπιάδος Μοναχής, αιωνία η μνήμη, γ΄!

1 σχόλιο:

  1. Πλούσιο το μίσος καί φανερά  τα δόντια του έδειξε ο διάβολος με τά όργανά του, στόν  Άγιο Γέροντα καί στις αδελφές τής Ιεράς Μονής.
    Η Κρατούσα Εκκλησία, ταυτόσημη τής  κρατικής  εξουσίας καί δύναμης, αφού μέσα σε λίγο χρόνο καταφέρνει καί ξεσηκώνει τά όργανά τους,  όλους υπό τήν Κρατική μπότα, καί σπεύδουν λυσσαλέα νά κατασπαράξουν, τίς κρατικά αδύναμες και ανυπεράσπιστες αδελφές μέ τόν Γέροντά τους, γιά λόγους Αγίας Πίστης.
    Η υποχρέωση τής Συνταγματικής Χρηστότητας τής Δημόσιας Διοίκησης, καί η ευλάβεια τής  Κρατικής  Εκκλησίας, εμφανίστηκε  μέ τούς λοστούς στά χέρια, τίς ληστρικές κραυγές, τίς  απειλές, καί τέλος τίς βαρβαρικές εξορίες.
    Η υποχρέωση τής τήρησης τών εντολών Τού Χριστού ανά τους αιώνες απο τους αληθινούς Χριστιανούς•  "πάρτε τα όλα, και το σώμα ακόμη νά γίνει βορά τών θηρίων του διαβόλου, ίνα Χριστόν κερδίσουμε"!!
    Αιωνία η μνήμη!
    Την ευχή τους νά έχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή