Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Μe before you και...γενηθήτω το θελημά ΜΟΥΟΥΟΥ!




(Η φωτό με τη γελαδίτσα από παλαιότερη  Σαλο-ανάρτηση
περί Περί ΜΗ απόλαυσης φαγητού, τη θυμίζω διότι απαξάπαντες 
έχουμε λυσσάξει πια  με την "απόλαυση" της γαστρός και των υπογαστρίων,
στις μέρες μας, και άμα  χάσουμε την  "απόλαυση"-τα βόδια- 
πάμε και τινάζουμε τα μπιφτέκια στον αέρα, 
"Κύριε Ελέησον", τρις
και λοιπά του όρθρου τροπαράκια...)

Περιστεράκι μου

Την είδες την ΑΘΛΙΑ ταινία, με την προπαγάνδα για την ευθανασία, δηλαδή, την υποβοηθούμενη αυτοκτονία;
-Την είδα, που να μην έσωνε! 

-Λοιπόν εκεί...
βάλανε την τσαχπινούλα, φρεσκούλα,  ροζ μπέμπα
να μας συντρίψει  όλες τις άμυνες επί του θέματος,
και αφού 
ο γόης...

(το πλουσιόπαιδο, ντε! πάντα ο γόης,  πλουσιόπαιδο, τυγχάνει εσχάτως, πάει! χάθηκε πλέον,  ως χαρακτήρ,  ο Νίκος Ξανθόπουλος των Ελληνικών ταινιών, το αλησμόνητον εις ημάς τους μεγαλύτερους,  πτωχόν, πλην τίμιον παλληκάρι..)


...την ψιλοερωτεύτηκε, τη ροζ μπέμπα, τελικώς,
δεν μπορούσε, λέει,  να έχει τη ζωή που ΗΘΕΛΕ  μαζί της, 
διότι προέκυψε τετραπληγικός...

(Emoji " Το κερατό μου μέσα! 
εγώ , αυτή  τη ζωή, ήθελα,
αυτήν που είχα ΠΡΙΝ το δυστύχημα!")

...τότε, κατά τον σκηνοθέτη, εδικαιολογείτο - ο γόης, το πλουσιόπαιδο- να πάει στην Ελβετία προκειμένου  να αναχωρήσει  εξ Ελβετίας  προς το υπερπέραν...τη βοηθεία των δηλητηρίων,  άτινα   οι γιατροί εκεί, και με την άδεια του επίγειου, άνομου νόμου,  θα του χορηγούσαν.

-Γελάω, μωρή Σαλογραία, με όλους αυτούς που μόλις τινάξουν τα πέταλα, τους λένε, επί της νεκρόκασας,  μελιστάλαχτα, οι κοντινοί τους, : 

"Καλό σου ταξίδι, αγαπημένε!"

-Τι καλό  ταξίδι, κυρά μου, φαντάζεσαι ότι θα έχει ο παντέρημος, 
ο Ναρκισσούλης σου; 

-Πήγες εκεί, και είδες τα μέρη του ταξιδίου, και τα καταλύματα και μένεις ήσυχη, ότι όλα αυτά που μας πληροφορούν οι Άγιοι της Ορθόδοξης Εκκλησίας, περί φρικτής Αιωνίου Κολάσεως που περιμένει όλους τους Νάρκισσους αυτοκτονημένους,  είναι φούμαρα; 

-Σοβαρολογείς; Και θα πιστέψω εγώ εσένα, μανταμίτσα, με τις κόκκινες νυχάρες και το λίφτινγκ στα μούτρα και δεν θα πιστέψω την ασκητική και αληθινή, τεράστια  αυθεντία των Αγίων; 

-Είσαι ποολύ μακριά νυχτωμένη, πουλάκι μου! 

Λυπούμαι αν σε απογοητεύω αλλά...τέτοιου είδους 
ΕΓΩ-κεντρική προπαγάνδα, που αφήνει και αξιοθρήνητο  παράδειγμα ηττοπάθειας (στο όνομα μιας κακώς εννοούμενης "αξιοπρέπειας") στους απογόνους- και όχι μόνον-, τού θανόντος, δεν πρόκειται να πάρω, που να χτυπάς τα τροφαντά οπίσθιά σου στα δάπεδα της πλύσης εγκεφάλου, όλο το εικοσιτετράωρο!

-Για τους "Ορθόδοξους"  παπάδες που κάνουν και θρησκευτικές κηδείες σε τοιούτους δηλωμένους αθέους, τι έχεις να είπεις; 

-Τι είπω και τι λαλήσω....λαλήσαμεν, τέκνον μου...και ο αρχιΡουφιάνος, ο  Διάολος, με κακιά χαρά τρίβει την ουρά του, βλέποντας  την κατάντια...των δήθεν "Ορθοδόξων"...

Βρισκόμαστε  στους Έσχατους Χρόνους και η Αποστασία, 
όλο και θα κραταιούται. Να το θυμάσαι.
Ο ίδιος ο Χριστός, μας το προφήτεψε:


............................................................................
.............................................................................




3 σχόλια:

  1. Πράγματι μεγάλη αλαζονεία να θέλει κάποιος να εκβιάσει το τέλος του και αυτό να το βαφτίζει αξιοπρέπεια, ενω ταυτόχρονα ξεχνάει ότι τον ερχομό του στον κόσμο δεν τον επηρέασε καθόλου, ούτε καν τον υποπτεύθηκε...Δεν έχει ιδέα αν ήρθε "αξιοπρεπώς" ή όχι σε αυτό τον κόσμο. Δεν του περνάει λοιπόν η ιδέα ότι η δήθεν "δική του' απόφαση για την αναχώρηση δεν είναι τίποτε άλλο από μια έμμονη ιδέα, η οποία δεν έχει καμμιά σχέση με την "αξιοπρέπεια". Ο θάνατος, η συντριβή και η καταστροφή της ανθρώπινης ομορφιάς είναι η απόλυτη "αναξιοπρέπεια". πόσο στρουθοκάμηλος πρέπει να είναι κανένας για να μη βλέπει ότι ο θάνατος είτε αυτόματος είτε εκβιασμένος είναι πορεία στο χαμό στην ταπείνωση. Άρα λοιπόν, ο αυτοχειριαζόμενος με οποιοδήποτε τρόπο και οποιαδήποτε δικαιολογία γίνεται συνεργός στην "αναξιοπρέπεια". Αλλά σε αυτούς τους λογισμούς ματαιώνονται οι αρνηθέντες το μοναδικό μήνυμα της απόλυτης ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ, το μήνυμα της ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ. Χάρι στον Αναστάντα Κύριο, απεκδυόμεθα εδώ την "αναξιοπρέπεια" για να ενδυθούμε την απόλυτη ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, αυτή της κοινής Αναστάσεως, ψυχών και σωμάτων, στη Χώρα των ζώντων, της χαράς και της αφθαρσίας. Είναι τόσο κρίμα να διερχόμεθα εν ματαιότητι τις ημέρες της ζωής μας και να μας διαφεύγει το μοναδικό αυτό μήνυμα! Και δυστυχώς, όπως επισημαίνεται στην ανάρτηση, μια θρησκειοποιημένη άνευρη εκκλησία έρχεται και με το τελετουργικό της να σταθεί ουραγός της απελπισίας και όχι κήρυκας της αληθείας. Αν ο χώρος του μηνύματος της ελπίδας της ανάστασης αναγνωρίζει ως τέκνα του τους αρνητές της ελπίδας και του Δότη της ελπίδας, τότε ζουμε στο χώρο της σύγχυσης και όχι στο χώρο της Εκκλησίας. Αυτοί της λένε κατάμουτρα ότι δεν θα πάρουν από το μήνυμά της, δεν τους κάνει και οι λειτουργοί της, εις πείσμα του Κυρίου, ο οποίος και τους πιο στενούς του ακόλουθους ρώτησε: μη και υμείς θέλετε υπάγειν; ίσως βέβαια να υπάρχει και κάποια σχέση μεταξύ τελετουργίας(ψυχολογικό κατάπλασμα από αρχαίων χρόνων)- μπίζνες και ποιος ξέρει τί άλλο....
    Στώμεν καλώς λοιπόν, να μην καταντήσουμε ώσπερ και οι λοιποί οι μή έχοντες ελπίδα, όπως μας υπενθυμίζει ο Απόστολος!
    Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἀγαπητέ μου Πέτρε, σέ συγχαίρω γιά τίς ἀλήθειες πού ἔγραψες, κόντρα στό ρεῦμα τῆς πλάνης, τῆς συγχύσεως, τῆς δαιμονικῆς ἀγαπολογίας καί τῶν "ἐκκλησιαστικῶν" μπίζνες, ὅπως ὀρθῶς ἐπισημαίνεις.

      Διαγραφή
  2. Προς ΑΚΥΛΑ (λατρεμένο σύνευνο Πέτρο Γ.Κουτσούκο, εν Πάτραις, πάντα εν Πάτραις!)

    ΠΕΤΡΗ μου
    ευχαριστώ εκ μέσης καρδίας για το σχόλιο!

    Μέσα στις άπειρες επαγγελματικές σου υποχρεώσεις βρίσκεις χρόνο και γι αυτό το μπλοκάκι, που με δική σου ΚΥΡΙΩΣ ΕΜΨΥΧΩΣΗ, το δημιούργησα και, ακόμη, εδώ και 8 έτη, το συντηρώ.

    Ο Κύριος είθε να ΦΩΤΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ μας, όσο ακόμη έχουμε γήινο, λίγο καιρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή