Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Διονύσης Σαββόπουλος - Αχτύπητη συνέντευξη στη ΝΕΤ 7-6-2013


Και μια αχτύπητη συνέντευξη
του Διονύση Σαββόπουλου 
από την εκπομπή "Στα άκρα" με τη Βίκυ Φλέσσα
εδώ
αγαπημένο μου.

Σαλογραία 

20 σχόλια:

  1. Κάποτε, ο Διονύσης, ήταν αντισυστημικός. Έγραφε. όντως, ωραία τραγούδια που ήταν η σημαία της αριστεράς έναντι της "φτώχειας"της πνευματικής και της μουχλιασμένης συντήρησης.
    Αργότερα, διάβαζα, από αριστερός μετεβλήθη σε ....προοδευτικό συστημικό, που έτρωγε στα εστιατόρια της Μεγάλης Βρετανίας. Θυμάμαι, ακόμα, πως ήταν από αυτούς τους νεορθόδοξους της δεκαετίας του 80, που μίλαγε για το Άγιο Όρος, όταν αυτό άρχισε να γίνεται μόδα!!
    Μετά σιώπησε εντελώς. Ασχολήθηκε μόνο με τα καλλιτεχνικά του. Έχοντας βέβαια λύσει τα βιοτικά του πρώτα, και ορθώς.
    Περί της κατάπτωσης, των προηγούμενων δεκαετιών, της διαστρέβλωσης και της ξεφτίλας, δεν τον άκουσα ή μπορεί να μη θυμάμαι, να μιλάει. Αν μιλούσε, σίγουρα κάτι θα θυμόμουν κι από μνήμη κι επειδή παρακολουθώ την επικαιρότητα. Δεν ξέρω τι είπε, δεν θ ακούσω τη συνέντευξη. Γιατί δεν μ ενδιαφέρει τι είπε.Ό,τι κι αν είπε είναι εκτός χρόνου. Άργησε. Κι άλλοι, τάχα πνευματικοί άνθρωποι(αυτό πάντα παίζεται ανάλογα με την ερμηνεία που δίνει καθένας). Όσοι μιλήσουν τώρα, άργησαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλενάδα

    είσαι ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ με το Διονύση Σαββόπουλο, νομίζω.

    Προσωπικά, ΠΑΝΤΑ τον θυμάμαι να είναι με την αντιπολίτευση στα τραγούδια του.

    Έλεγε ανέκαθεν πράγματα πολύ τολμηρά και προχωρημένα για την εποχή του.

    Κρίμα που δεν είδες την συνέντευξη.

    Ήταν διανθισμένη και με παλιά, σχεδόν προφητικά δημιουργήματά του.

    Για μένα ο Σαββόπουλος είναι από τους καλύτερους νεότερους τραγουδοποιους-ποιητές-και συνθέτες.

    Έχει μια ευθύτητα και μια εντιμότητα στον τρόπο που επικοινωνεί που με αφοπλίζει.

    Δεν ήταν και δουλειά του να κάνει τον εισαγγελέα, επιτέλους. Τραγουδοποιός ήταν.

    Και ταλαιπωρήθηκε και από τη Χούντα.

    Άντε!

    Και μόνο που έμεινε με την ίδια σύζυγο, τιμώντας την ως χαρακτήρα, επί τόσες δεκαετίες,για μένα κάτι ΚΑΛΟ δείχνει για το χαρακτήρα του!

    ;-)
    ............................................

    Εκδρομή μακρινή ΔΕΝ θα μπορέσω να πάω, φέτος χρυσούλι μου.
    Θα κάνω διακοπές στο σπίτι!
    ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητή, η ΕΡΤ κλείνει, και πως θα βλέπουμε και ακούμε το Διονύσιο.
    Ολοι στη Μεσογείων τώρα.
    Κάτω ο Αντώνης Τσαουσεκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aνων. των 11:44 μ.μ.
    Το μάθαμε σήμερα και αυτό το ξαφνικό και μείναμε με το στόμα ανοιχτό. Τους απολύουν λέει και μετά θα τους προσλάβουν πάλι. Τι άλλο θα ακούσουμε, κυρία μου; Αν είναι να τους ξαναπροσλάβουν γιατί τους απολύουν τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα πάρουν πολύ λιγότερους και με πολύ λιγότερα χρήματα.Επίσης θα προσληφθούν με κομματικά(;)κριτήρια.Είναι κρίμα πάντως γιατί η ΕΤ3 είχε πολύ αξιόλογο πρόγραμμα.Από την άλλη όταν γλείφεις συνεχώς το σύστημα όταν αυτό χτυπάει άλλες ομάδες,νομοτελειακά θα έρθει και η σειρά σου.
    παπα-Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Προσωπικά, ΠΑΝΤΑ τον θυμάμαι να είναι με την αντιπολίτευση στα τραγούδια του.

    Ας αρχίσω με αυτό. Τι πα να πει Πάντα; Τι πα να πει αντιπολίτευση; Μου θυμίζει μια ατέλειωτη εφηβεία που ποτέ δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες της. Δε γίνεται πάντα να είμαστε με τον αντίλογο. Έρχεται η ώρα που αναλαμβάνουμε και την ευθύνη να κάνουμε πράξη τις αντιπολιτευτικές μας κορώνες. Αυτό που θα συμβεί κάποια στιγμή με την Αριστερά. Μπας κι ενηλικιωθεί επιέλους ο πολίτης και διαπιστώσει, εκ των πραγμάτων πια, πως άλλο η θεωρία κι άλλο η πράξη. Για να κλείσει κι ο κύκλος της αιώνια έφηβης αριστεράς σε αυτό τον τόπο και να φανούν αφ ενός οι ευθύνες της αφ ετέρου η πράξη της, που ορκίζομαι, δεν θα υπολείπεται της πράξης των υπολοίπων ούτε στο ελάχιστο(όσα χρόνια είχα διευθυντές πάνω από την κεφαλή μου οι χειρότεροι, σε καταπάτηση δικαιωμάτων, υπήρξαν οι τάχα μου αριστεροί και, φασιστικώς, προοδευτικοί).
    Όσο για τα λοιπά; ε, δε νομίζω πως τον αγγίζει η δική μου "σκληρότητα". Αλήθεια ως τι μίλησε; Ως καλλιτέχνης; Ως κουλτουριάρης, ως απλός πολίτης, ως τι;
    Σαλογραία-Ευανθία, ζούμε άγρια χρόνια. Προσωπικά δεν έχω ζήσει άγριες στιγμές. Λένε όμως ότι κάθε γενιά ζει τέτοιες στιγμές. Θυμάμαι μόνο, ως άγριο γεγονός, την επιστράτευση και τον πόλεμο. Και τη μάνα μου να κλαίει για τους Κυπρίους κι όσα πέρναγαν. Είχε βλέπεις ζήσει τον β πόλεμο και την κατοχή σε ηλικία που κατανοούσε. Λυπάμαι που θα ζήσει πάλι άγρια χρόνια κι ίσως και σύρραξη.
    Δε θα δω τη συνένετυξη. Έκλεισε κι η ερτ πια. Έπρεπε να γίνουν αλλαγές, ο τρόπος όμως απαράδεκτος. ας κρεμαστούμε τώρα, ας μην το περιγράψω επακριβώς, από την ενημέρωση των ιδιωτών!!!! Αν κι η ερτ δεν παρείχε ενημέρωση.Χτες θυμήθηκαν οι δημοσιογράφοι να γίνουν ανεξάρτητοι και να τα χώσουν. Δεν έβλεπαν μέχρι τώρα. Κι αυτό ήταν κι είναι το λάθος τους. Η κρίση κι οι συνέπειες θα αγγίξουν κι αυτούς. Θα ζήσουμε κοσμογονία σε όλα τα επίπεδα. Σύντομα εκτιμώ(φαίνεται βασικά). Ο πατριώτης σου πόσο θ αντέξει να το παίζει Μπρόνσον; Θα δείξει η νεκροψία. Τίνος είναι το θέμα: της χώρας, ημών δηλαδή, ή του ίδιου;
    Καλημέρες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ;-)
    Η αλήθεια είναι ότι ΟΛΕΣ οι αμαρτίες ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ από αυτή τη ζωή.

    Και θα πληρωθούν ΚΑΙ από αυτή τη ζωή ΚΑΙ οι αμαρτίες αλαζονείας, της ΕΡΤ.

    (Δεν κατάλαβα ποιος είναι ο πατριώτης μου που το παίζει Μπρονσον. Με τον Μπρόνσον δεν είχα ασχοληθεί ποτέ μου. Τι ακριβώς εννοείς;)

    Κρίμα πάντως. Ενα λινκ πήγα να δώσω και γω με ΕΡΤ και τη μέρα που το έδωσα, μετά από λίγες ώρες η ΕΡΤ έκλεισε. Φτου σου γκίνια!
    ;-)

    Δε λυπάμαι τους μεγαλοτέτοιους της ΕΡΤ που θα απολυθούν και οι οποίοι αμείβονταν με ιλιγγιώδη ποσά σε σχέση με τις αμοιβές των άλλων εργαζόμενων τάχα και καλά ότι ανέβαζαν το επίπεδο των ακροατών τους- ΕΛΕΟΣ!

    Αυτοί οι μεγαλοτέτοιοι(μεγάλες μούρες εννοώ, θα επαναπροσληφθούν ας είναι καλά τα κονέ τους)

    λυπούμαι τους μικρούς της υπόθεσης που όμως στήριζαν τεχνικά το σύστημα της ΕΡΤ, που ίσως πεινάσουν οι οικογένειές τους και τα παιδιά τους και οι άνθρωποι θα κινδυνέψουν έρθουν σε απόγνωση.

    Βέβαια είπαν ότι θα τους αποζημιώσουν. Με τι ποσά άραγε; Με ποσά αποζημίωσης προς ΔΝΤ ή μετά ΔΝΤ; Θα μάθουμε.

    Δεν θα είναι λέει κρατική η τυφλεόραση τώρα, αλλά θα είναι δημόσια, χαχα...γελάσαμε...και με αξιοκρατικά κριτήρια ΑΣΕΠ θα επαναπροσληφθούν, χαχα...ξαναγελάσαμε...

    Εντάξει.

    ΚΟΥΡΑΓΙΟ!
    Τα χειρότερα ΔΕΝ ήρθαν ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Σαμαρούλης ντε!! Που κάνει μαγκιές και νταηλίκια...ο μπρόνσον ο τσαρλς έιναι αμερικάνος ηθοποιός που παιζε το σκληρό στα παλια γουεστερν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ;-)Φιλενάδα, θα μας κρίνει ΟΛΟΥΣ Ο ΘΕΟΣ και σε καμια εκατοστή χρόνια, θα τους κρίνει και η Ιστορία, αν και για τις αντικειμενικές ματιές της Ιστορίας, αν δεν περάσουν ΔΕΚΑ ΑΙΩΝΕΣ τουλάχιστον, έχω πολύ σοβαρές επιφυλάξεις...
    ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βρε, αυτούς μπορεί ν αρνηθεί κι ο Θεός να τους κρίνει! Με συνοπτικές διαδικασίες θα τους αξιολογήσει. Όπως κάνουν αυτοί σε μας. Ιστορία; ποια ιστορία;Ξέρεις πόσες αθέατες πλευρές της δεν καταγράφονται; Πόση υποκειμενικότητα υπάρχει, πέρα από τη μη καταγραφή. Και να σου πω και κάτι ακόμα; Μην καταπίνεις αμάσητα τα πάντα λέγοντας ο θεός θα μας κρίνει όλους. Μέχρι να το κάνει μας έδωσε κι εμάς κρίση και λογική. Απλά εμείς περνάμε τα όρια. Κι η απουσία κρίσης κι η αναγωγή της στο Θεό βολεύει..διάφορους..
    Χάνεις πάντως με την άρνηση της εξόδου από τη χώρα. Πραγματικά θα έβλεπες άλλα πράγματα(επί συγκεκριμένου ομιλώ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ;-) Φιλενάδα,

    εμένα ΜΟΝΟ η Ελπίδα της Κρίσης του Θεού με παρηγορεί.

    ΌΛΑ τα λοιπά μπούρου-μπούρου, με αφήνουν και ΚΑΧΥΠΟΠΤΗ

    (ΔΕΝ εμπιστεύομαι ΠΛΕΟΝ προθέσεις ανθρώπων τα ανέλυσα παλιότερα στην ανάρτησή μου με τίτλο: " ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΠΟΥΛΙΟΥΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΘΕΜΑ ΤΙΜΗΣ" )

    και ΑΠΑΡΗΓΟΡΗΤΗ.

    Λόγω ...ωριμότητας ηλικιακής, ΔΕΝ πιστεύω ΠΙΑ σε ΚΑΝΕΝΑΝ άνθρωπο, ειδικά πολιτικό ηγέτη- αν και οι θρησκευτικοί τα τελευταία χρονια αποκαλύπτονται ως ΤΡΙΣχειρότερΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    Ανθρωπίνως για μένα, ΔΕΝ υπάρχει σωτηρία.
    ΤΕΛΟΣ.
    ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

    Ξέχασα να σχολιάσω αυτό το ...παραμυθητικό που μας εκτόξευσαν ότι τάχα για τρεις μήνες ΔΕΝ θα πληρώνουμε το χαράτσι της ΕΡΤ μια και έκλεισε.

    - Σώπα ρε θείο!
    Μας " υποχρέωσες" βρε που δεν θα πληρώνουμεεεε!

    Δηλαδή, ρε έξυπνοι, το Σεπτέμβρη που θα την ξανανοίξετε την ΕΡΤ με άλλο καταστατικό θα με ΑΝΑΓΚΑΣΕΤΕ να ξαναπληρώνω το χαράτσι της;

    Αφού ΡΕ ΘΕΙΟ, ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΕΡΤ ή ΝΕΤ ή ΕΤ3 παραπάνω από πέντε φορές το χρόνο! Γιατί πρέπει να πληρώνω το χαράτσι της;

    ΕΛΕΟΣ και με αυτό!

    Και αφού βλέπω περισσότερες φορές ειδήσεις σε άλλα κανάλια γιατί να μην πληρώνω στα άλλα κανάλια σχετικό χαράτσι;
    ;-(
    (Κοίτα ιδέες που πάω και τους βάζω- η καλτάκα!
    Μα για ΟΝΟΜΑΑΑ!)
    ;-(

    Για μένα ως καταναλωτή που έχω ένα ΜΕΤΡΗΜΕΝΟ και λόγω ΔΝΤ ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΜΕΝΟ μιστουλάκι- ακόμα- είναι ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ να με βάζει το κράτος να πληρώνω εισφορές στην ΕΡΤ και μάλιστα στην ΕΡΤ που ΔΕΝ θα είναι πια ΚΡΑΤΙΚΗ επιχείρηση αλλά απολύτως ΙΔΙΩΤΙΚΗ, πλην...θα αποκαλείται " δημόσια" χαχα...γελάσαμε πάλι, τι σου είναι βρε οι δικηγόροι του διαόλου, τι σου είναι!!!

    ΤΟ ΑΣΠΡΟ- ΜΑΥΡΟ, ΣΥΝΕΧΕΙΑ μας το κάνουνε!
    ............................
    Την προτεινόμενη εκδρομή στα εξωτερικα- μαναστήρια, αγαπητή, δεν θα την πάρω διότι...ΔΕΝ διαθέτω περισσευούμενα όβολα δια εκδρομάς και δεύτερον διότι εμένα προσωπικά, αυτή η συγκεκριμένη εκδρομή ΔΕΝ θα με ωφελήσει, επειδή υπάρχει κατασταλαγμένη άποψη επί του θέματος.

    Δεν σου είπαν ότι οι...ώριμοι, ΔΥΣΚΟΛΑ πολύ αλλάζουν απόψεις;
    ;-)
    Γιατί προσπαθείς μικρή μου, και χάνει το χρόνο σου;
    ;-)


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΠΟΥΛΙΟΥΝΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΘΕΜΑ ΤΙΜΗΣ

    Με προκαλείς! Επομένως πουλιέσαι κι εσύ. Γιατί να εξαιρείσαι; Δεν βλέπω το λόγο.

    Μα ποιος σου πε ότι για την ιδιωτική τιβι δεν πληρώνεις; Οι έμμεσοι φόροι για κει είναι και περισσότεροι από ότι στην κρατική, τεως.

    Ευχαριστώ για το μικρή. Δεν προσπαθώ, δεν με αφορά ιδιαίτερα. Αν όμως οι γέροι δεν αλλάζουν απόψεις αυτό σημαίνει πως είναι κολλημένοι επομένως ανώριμοι. Αντίθετα με την ηλικία. Ωριμότητα δε θα πει κολλάω κι εμμένω,αλλά σκέφτομαι και δύναμαι να αλλάξω την, πιθανή, λάθος εντύπωση, γνώμη, εκτίμηση, πεποίθηση!!
    ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ζητω η ΕΡΤ . Ζητω οι εργαζομενοι της Ολυμπιακης . Ζητω οι πανεπιστημιακοι . Ζητω τα εφ απαξ που παιρνουν οταν απολυονται . Ζητωωωωω . Αν εισαι ανασφαλιστος ντιλιβερας η φυλλαδια η σερβιτορος η δεν ξερω τι αλλη παρακατιανη δουλεια και τα χειροτερα σου ειναι οταν ερχεται το περιφημο ελληνικο καλοκαιρι τοτε ουστ βρε αχαιρευτε . Ζητω η μεσογειακη μας μαγκια . Τα τελευταια χρονια το ως ανω περιγραφομενο κοροιδιλικι θεμελιωνεται και νεοορθοδοξως και θεολογικως . Οτι δεν ειμεθα - οι ως ανω προνομιουχοι δηλαδη τραγουδιστες , δημοσιογραφαρες κλπ - μονοχνωτοι καλβινιστες . Ειμεθα θερμοαιμοι βαλκανιοι ορθοδοξοι που σας - μην πω την λεξη - και λογαριασμο δεν δωνουμε . Οσο για τους μη καπατσους να παν να ψοφησουν . Ο Θεος τους - του Ζουραρι του Γιανναρα και αλλων - δεν εχει για μας κουταλα . Α.Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ;-) Φιλενάδα,

    νομίζω ότι πρέπει να ξανανεβάσω την ανάρτησή μου αυτήν που λέει ότι "ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως πουλιούνται".

    Για να καταλάβεις τι προσπαθώ να πω...επειδή ξεχνάς...

    (κάτι αναιδείς νεαροί που με χλευάζουν επιμένουν ότι εγώ προσωπικά έχω πουληθεί στο Χριστούλη. Μακάρι να ήταν αυτή η αλήθεια. Πολύ θα χαιρόμουνα!)

    Τον ψυχολογιοκοινωνικό ορισμό σου περί ωριμότητας, φιλενάδα, ΔΕΝ τον ασπάζεται το Συνοδικό που διαβάζεται την Κυριακή της Ορθοδοξίας.
    ;-)
    Αυτή η μοντέρνα ωριμότητα που διακηρύσσεται από μοντερνιστές παπάδες και θεολογούντες με απωθεί τα μάλα που τονίζει και ο Βυζαντινοτέτοιος ο ΧΑΡΗΣ ΡΩΜΑΣ.
    ;-)

    Οφείλω να το ομολογήσω.

    Δεν σε πίεσα ΠΟΤΕ να έρθεις κατά τη δική μου
    τη μεριά.

    ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΜΑΤΑΙΟ, γι αυτό δεν το πράττω.Όχι για σένα. Ούτε καν για τα παιδιά μου.

    ΟΥΔΕΙΣ ΠΕΙΘΕΤΑΙ
    ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ,
    για ΝΑ ΠΕΙΣΤΕΙ.

    Παρακαλώ, λοιπόν, ΣΤΑΜΑΤΑ επιμένεις...

    ΜΗΝ προσπαθείς να με "σώσεις".
    ;-)

    ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΕΙΣ.
    ;-)
    ............
    Φίλε Α.Μ. έχεις δίκιο που είσαι θυμωμένος.
    Όμως αυτή είναι ΔΥΣΤΥΧΩΣ η κατάσταση.

    Διάβαζα σήμερα σε μια άλλη σελιδα τους μισθούς των δημοσιογράφων στην ΕΡΤ και ΦΡΙΚΑΡΑ.

    Επειδή τυχαίνει να ξέρω, θα σου πω για ένα φίλο καθηγητή στο Πανεπιστήμιο, που έφυγε με πλήρη σύνταξη πριν λίγα χρόνια.

    Επιστήμων εργασιομανής και τελειομανής και εντιμότατος μέχρι αηδίας, με ΜΕΓΑΛΗ προσφορά στην επιστήμη και ΔΙΕΘΝΕΙΣ αναγνωρίσεις, δούλευε εκ νεότητος, ως τα 67 του, ευτυχώς και δεν έκανε και οικογένεια, να έχει τώρα να σκάει και για την οικογένεια.

    Από τη δουλειά του όλο κι όλο μια σεμνή ισόγεια κατοικία, με μικρό κήπο και ένα απλό αυτοκίνητο

    (μη ρωτήσεις τι μάρκα αυτοκίνητο.Ιδέα δεν έχω από μάρκες, ΔΕΝ τα προσέχω τα αυτοκίνητα)

    Ούτε βιλα με πισίνα,ούτε καταθέσεις, ούτε τίποτε.

    Λοιπόν, θες να ξέρεις τι σύνταξη παίρνει αυτή τη στιγμή;

    1300 ευρά και κάτι ψιλά!

    ΈΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣ!


    ΜΕ ΤΟΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ, στο Πανεπιστήμιο,
    στην Επιστήμη,
    ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,
    που απέκτησαν σοβαρή ειδικότητα ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ.

    ΞΑΝΑ ΕΛΕΟΣ!!!
    ;-(

    Οι πανεπιστημιακοί καθηγητές που ΔΕΝ είναι γιατροί ή άλλου είδους ελεύθεροι επαγγελματίες, και ούτε δημοσιοσχεσίτες, υπήρξαν ΚΑΙ αυτοί, με αξιοπρεπή(μέχρι ΔΝΤ)διαβίωση, χωρίς την παραμικρή πολυτέλεια στον προσωπικό τους βίο-ΑΠΛΩΣ κάποιου ξεχωριστού επιπέδου, ΔΑΣΚΑΛΟΙ.

    ΤΊΠΟΤΕ περισσότερο.

    ΜΠορώ να σου το βεβαιώσω, επειδή γνωρίζω μερικούς και χαίρομαι που είχα την ΤΙΜΗ το ήθος και την επιστημοσύνη τους, να τα συναντήσω.
    ..............
    παπα-Κώστα μου
    συμφώνησα μαζί σου
    γι αυτό δεν σχολίασα.

    Φιλιά στα πιτσιρίκια σου
    ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Για όνομα του Θεού, δε με νοιάζει να σε σώσω!! Ούτε κανένα άλλο!! Εδώ δεν μπορώ να σώσω εμένα!! :-)
    Στις απόψεις μου όμως επιμένω καθότι αφορούν όλα τα ζητήματα κι όχι μόνο τα θεολογικά, όπως το ορίζεις εσύ.Τούτα μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ;-)
    Συννενοηθήκαμε τώρα!

    Αφού, λοιπόν, εσύ επιμένεις στις απόψεις σου, και εγώ ΕΠΙΜΕΝΩ ΕΠΙΣΗς στις δικές μου απόψεις.

    Μετά απ'αυτό, τι νομίζεις ότι μπορεί να προκύψει;
    ;-0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μια υπέροχη σύγκρουση μεταξύ μας!!! χαχαχαχχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ;-(
    Δε σου έχω πει φιλτάτη μου
    ότι με κουράζουν οι συγκρούσεις;

    Τις έχω ΣΙΧΑΘΕΙ τις συγκρούσεις λόγω συγκρουσιακού, οικογενειακού κλίματος στην παιδική μου ηλικία.

    Άντε! Τι διαβάζεις τόσο καιρό στις αναρτήσεις μου;
    ;-)
    Μάλιστα σιχαίνομαι ΤΟΣΟ τις συγκρούσεις
    που ΟΣΟ ΠΙΟ ΘΥΜΩΜΕΝΗ είμαι,
    τόσο πιο λίγο κουβεντιάζω
    για το αντικείμενο του θυμού μου στο ΠΡΟΦΟΡΙΚΟ, ΕΙΔΙΚΑ με αυτό το ΠΡΟΣΩΠΟ που μου ΕΧΕΙ ΦΤΑΙΞΕΙ και με έχει αδικήσει.

    ΔΙΟΤΙ αν μιλήσω ΣΤΟ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟ,
    ο απέναντι που προκαλεί το θυμό μου,
    ΜΠΟΡΕΙ από τα ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΠΩ,
    ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΘΕΙ,
    να θέλει να ΑΝΟΙΞΕΙ η γη να τον ΚΑΤΑΠΙΕΙ.
    ;-)

    Και ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΛΥΠΑΜΑΙ τον όποιο απέναντι,
    ας είναι και γύφτος, λυπάμαι να του δείξω ανελέητα μούτρα, ΕΠΕΙΔΗ Ο ΧΡΙΣΤΟΥΛΗΣ είπε να έχουμε έλεος ΚΑΙ για τον πλησίον μας, Ο,ΤΙ και να μας έχει κάνει, όσο και αν σαν ΦΟΥΣΤΗΣ, μας έχει φερθεί, γι αυτό και γω το ΒΟΥΛΩΝΩ σα βλάκας, και τις συγκρούσεις ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΠΑΣΗ δυνάμει να τις αποφεύγω.

    Με εννοείς;

    ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ-ΔΙΑΠΡΟΣΩΠΙΚΑ-ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ-ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ θέματα αναφέρομαι.

    Αν τα θέματα είναι ΑΛΛΗΣ φύσεως εκεί, βέβαια, δεν συζητούν οι κοινοί θνητοι μεταξύ τους.

    Εκεί ΠΡΕΠΕΙ να ξιφουλκήσουν κατά των α-νοήτων,
    ΜΟΝΟΝ,
    ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ.

    ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πλάκα κάνω. Δεν το εννόησες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή