Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Νομίζεις ότι είναι κουνούπι; κοίτα προσεκτικά!


Όχι, είναι ένα μηχανικό έντομο κατάσκοπος

Εμείς θα σας πούμε τι μπορεί να κάνει και τα σχόλια δικά σας.

Το “κουνούπι” αυτό βρίσκεται ήδη στην παραγωγή 

και χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Μπορεί να ελέγχεται εξ αποστάσεως και είναι εξοπλισμένο με μια κάμερα και ένα μικρόφωνο.


Μπορεί να προσγειωθεί επάνω σας και έχει τη δυνατότητα να πάρει δείγμα DNA ή να αφήσει ένα μικροτσίπ (RFID νανοτεχνολογίας) παρακολούθησης στο δέρμα σας.


Μπορεί να πετάξει οπουδήποτε και να μπει σπίτι σας από ένα ανοιχτό παράθυρο, ή να το κουβαλήσετε σπίτι σας απο το δρόμο, μιας και θα έχει επικαθήσει στα ρούχα σας.


Τα σχόλια δικά σας !


Πηγή:Τρελογιάννης

18 σχόλια:

  1. Καφέ θα φτιάχνει;Αντικουνουπικό το πιάνει;
    παπα-Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχαχα! Γελάς τώρα παπα-Κώστα μου, αλλά...όταν θα μας πίνουν ΚΑΝΟΝΙΚΑ το αίμα, θα σου πω εγώ!
    ;-)

    Πρωτοάκουσα σε μια εκπομπή του Μάριου στο ραδιόφωνο, την είδηση αλλά...δεν το πολυπίστεψα.
    ;-)
    Αφού όμως το ανέβασε και ο Τρελογιάννης, τέλος και τελεία!
    ;-)
    Ξέρω ότι μπορώ να πιστέψω.
    ;-)

    Μωρέ τα προφήτεψε και ο άγιος ΝΕΙΛΟΣ Ο ΜΥΡΟΒΛΗΤΗΣ και όταν τα διάβαζα πριν κάμποσα χρόνια την προφητεία την είπα ...υπερβολική.

    Και σκέψου.
    Αυτά που βγαίνουν στην ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ως πληροφορία για επιστημονικά επιτεύγματα, δεν είναι ΤΙΠΟΤΕ μπροστά στα συστήματα παρακολούθησης που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ διαθέτουν.

    Για το συγκεκριμένο μηχανάκι πάντως, ...αντικουνουπικό κατάλληλο,σίγουρα θα υπάρχει!
    ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας παρακολουθούν.Έτσι κι αλλιώς αν παρακολουθήσουν εμένα μάλλον κανάλι θα αλλάξουν!Αν πάλι αποφασίσω να πάω κόντρα σε κάτι ή κάποιον το κάνω εντελώς ανοικτά και χωρίς να κρύβω κάτι.
    παπα-Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. παπα-Κώστα μου, με εκφράζεις απολύτως, εν προκειμένω!
    ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημερα,

    Και που ειμαστε ακομα! Τι μας περιμενει ακομα...ουφ! Ας ειναι καλα τα Αμερικανακια
    ;-) ('Land of the free, and home of the brave' τρομαρα τους!). Οι πιο σατανικες εφευρεσεις και οτιδηποτε δηλητηριαζει το μυαλο μας, προερχεται απο εκει!

    Πολλα φιλια σε σενα Σαλογραια μου!
    Laura

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ;-) Λάουρα ας μην είμαστε υπερβολικοί με τους Αμερικάνους. Και οι Ρώσοι και οι Κινέζοι τα ΙΔΙΑ κάνουν αλίμονο...για τα χρυσά λεφτουδάκια τους πρόκειται!
    ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και ο Σεραφείμ Ρόουζ από τις ΗΠΑ ήταν.Η μεγάλη χύτρα βγάζει διαμάντια,βγάζει και φίδια.
    παπα-Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναι Σαλογραια μου, εχεις δικαιο.
    Δεν ειναι μονο τα Αμερικανακια, ειναι και πολλες αλλες κυβερνησεις που συνομωτουν ΜΕ τα Αμερικανακια ;-) Παντα, πιστευω, τον τελευταιο λογο τον εχουν εκεινοι! 'The Land of the free, and the home of the brave!' :-D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και φίλη Λαουρα
    ΑΛΙΜΟΝΟ και ΓΡΑΨΑΛΙΜΟΝΟ, αν ο ΙΔΙΟΣ ο άνθρωπος δεν έχει νυχάκια να ξυστεί που λέει ο λαός μας. Όποιος και να κυβερνάει, τον μη έχοντα νυχάκια, κατά κόσμον τον τρώει η Μαρμάγκααα!
    ;-)
    Ευτυχώς που ΥΠΑΡΧΕΙ και θΕΟΣ βεβαίως.
    ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολυ σωστα τα λες αγαπητη μου!

    Δοξα τω Θεο που υπαρχει και ο Θεος!
    Χαμενοι δε θα παμε οσοι πιστευουμε πραγματικα σε Εκεινον.

    Δε θα μας αφησει! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Aμάν βρε παιδιά με την τεχνοφοβία σας...άστε την τεχνολογία να ανοίξει τα φτερά της...Δεν είναι πάντα προς το κακό! Σκεφτείτε και τις καλές εφαρμογές που έχει. Δώρο Θεού είναι κι αυτό. Ευχηθείτε, όπως και για όλα τα δώρα να γίνει σωστή χρήση...Βλέπουμε ένα κουνούπι και σκεφτόμαστε πως θα το εξοντώσουμε...
    ΑΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΚ, συμφωνώ απολύτως.Πώς οι ορθόδοξοι είμαστε τόσο μεγάλοι λάτρεις τέτοιου είδους,προτεσταντικής καταγωγής,συνομωσιολογιών δε μπορώ να καταλάβω.
    παπα-Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΚ και ομως, αυτη η τεχνολογια περισσοτερο κακο κανει παρα καλο... δε θα ελεγα και δωρο Θεου, αλλα αποψη σου βεβαια. Ισως ομως δωρο Θεου ΜΟΝΟ για την τεχνολογια που εχει εξελιχτει στον κλαδο της ιατρικης επιστημης προκειμενου να σωσει ζωες! Μηπως το φεισμπουκ ειναι δωρο Θεου; Μπααα, διαβολοπαγιδα θα ελεγα μαλλον.... Πως στα παλιοτερα χρονια ειμασταν μια χαρα χωρις κινητα και υπολογιστες; Σε πληροφορω οτι στα μεσα της δεκαετιας του 90 εζησα τα πρωτα εφηβικα μου χρονια χωρις τεχνολογιες, και ηταν η ατμοσφαιρα αλλιωτικη. Μια χαρα! Παιζαμε ολα τα παιδια, χαιρομασταν τη φυση.... τωρα ολοι οι εφηβοι στραβωνονται μπροστα απο ενα pc! Ακομα και εμεις οι ενηλικες πορωνομαστε με κινητα, υπολογιστες κλπ

    Οσον αφορα τα κουνουπακια, τσιμπανε και ρουφανε ;-) και ενα εξοντωμα τους χρειαζεται καπου καπου... αλλιως η φαγουυυρα ανυποφορη...

    Παπα Κωστα, και ομως πολλες συνωμοσιες επικρατουν...πολλα κρυβονται που εμεις δε τα γνωριζουμε καν! Που να ξεραμε τι μας περιμενει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Α ναι!Πολύ ωραία ήταν τότε.Ειδικά στο Περιστέρι πραγματικά χαιρόσουν τη φύση.Ειδικά τις σπαρμένες με χρησιμοποιημένες σύριγγες πρασινάδες.Μαγεία σκέτη.Είμαστε πολύ νέοι για να έχουμε το σύνδρομο του"τι ωραία η εποχή μας".Δεν ήταν.Κοπάνα από το λύκειο κάναμε και πηγαίναμε στα ηλεκτρονικά που γινόταν και διακίνηση.Κι εγώ ήμουν και καλό παιδί.
    Μια χαρά είναι το FB απλά και αυτό έχει κανόνες ασφαλείας.Ό,τι είναι ανοικτό σε κοινή χρήση έχει και ένα βαθμό κινδύνου.
    Η τεχνολογία είναι δώρο Θεού.Η χρήση της ευθύνη του ανθρώπου.
    παπα-Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και ομως Παπα Κωστα, δεν ειμαστε πολυ νεοι να λεμε 'τι ωραια εποχη τοτε! Εγω κλεινω τα 30 φετος και νιωθω τα εφηβικα μου χρονια πολυυυ μακρια στο παρελθον... και ομως ηταν ΠΟΛΥ απλα τα πραγματα τοτε...τρεχαμε με τα ποδηλατα, παιζαμε κρυφτο...ειμασταν εξω στη φυση! Εγω μεγαλωσα επαρχια, και δε τρεχαμε καθολου στα ηλεκτρονικα. Ισα ισα, τα αγορακια της γειτονιας ξυπνουσαν χαραματα, οταν δεν ειχαμε σχολειο, και πηγαινανε να πιασουν στραγαλινα, ηπηγαινανε στο γηπεδο να παιξουνε μπαλα. Τωρα τι χαλια ζουμε με αυτη τη τεχνολογια!

    Ναι, παπα Κωστα, ευθυνη εχουμε εμεις οταν χρησιμοποιουμε το ιντερνετ για διαφορα πραγματα. Ομως, ανθρωποι ειμαστε, και αδυναμοι ειμαστε, και πεφτουμε.... οποτε ΠΟΛΥ ευκολα να πεσει οποιοσδηποτε σε αυτες τις παγιδες στο ιντερνετ! Αν ηταν δωρο Θεου, γιατι δεν υπαρχουν υπολογιστες και στα μοναστηρια, να εχουν και φεισμπουκ οι μοναχοι και οι μοναχες;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. H Ι.Μ. Παντοκράτορος που έχει δική της ιστοσελίδα και δυναμική παρουσία δεν είναι παράδειγμα σωστής χρήσης της τεχνολογίας;Σίγουρα καλύτερη από αγιορείτες συγγραφείς που γυρνάνε όλη την Ελλάδα για να προωθούν τα βιβλία τους.Τι πάει να πει αδύναμοι είμαστε και πέφτουμε σε παγίδες του ίντερνετ;Αυτό ισχύει για όλες τις δραστηριότητές μας.Τι θα κάνουμε,θα κλειστούμε στα σπίτια μας;Και οι μοναχοί δεν είναι παράδειγμα για τους κοσμικούς.Άλλο το ένα και άλλο το άλλο.
    Και τα σημερινά παιδιά μια χαρά μπάλα παίζουν.Με τον αδερφό μου 13 χρόνια μας χωρίζουν και ξέρω.Απλά έχουν στις ασχολίες τους και τον η/υ.Και καλά κάνουν.Και είναι και πολύ συζητήσιμο αν η ζωή που κάναμε εμείς ήταν καλύτερη από τη σημερινή των εφήβων.
    παπα-Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλα παπα Κωστα διαστρεβλωνεις τα λογια μου! Δε μιλαω για Ιερες Μονες και εκκλησιαστικες σελιδες! Καλα κανουν και προωθουν τη σελιδα τους! Μη τα λες αλλιως! Σου εφερα ως παραδειγμα το φεισμπουκ και αλλα.... και εννοειται ΟΛΟΙ πεφτουμε στις παγιδες του ιντερνετ! Και πεφτουμε και σε αλλα πραγματα φυσικα! Δεν ειπα ΜΟΝΟ το ιντερνετ φταιει! Και εννοειται ΝΑ ΜΗ ΚΛΕΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ - να βγαινουμε να απολαμβανουμε τη φυση και τις ομορφιες του κοσμου που δημιουργησε ο Θεος! Μη ξεστραβωνομαστε μπροστα σε ενα pc συνεχεια! Αυτο λεω... ουφ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δεν τα διαστρεβλώνω,έτσι τα κατάλαβα.Καλό είναι να υπάρχει αυτή η ισορροπία που λες,απλά μη τα δραματοποιούμε κιόλας τα πράγματα.
    παπα-Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή